Meny

Det här är Digilär

1

Vad är Digilär? Digilär är både en plattform och ett edtechförlag som ger ut heltäckande heldigitala läromedel för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Sedan 2017 är vi en del av förlaget Natur & Kultur och tillsammans erbjuder vi Sveriges mest omfattande och kvalitativa utbud av läromedel, från blended learning till heldigitalt.

2

Innehåll av experter Det är ett grundkrav att våra läromedel är tillgängliga, aktuella och faktagranskade. Författarna är ämnesexperter och pedagoger och förutom text och bild finner du filmer, diagnoser, simuleringar och mängder av uppgifter och självrättande övningar av olika typer. Inget ämne är det andra helt likt vilket speglas i innehållet i våra läromedel.

3

Funktioner för inlärning Digilär är anpassat för alla! Den specialutvecklade och inkluderande funktionaliteten, som till exempel uppläst ljud, möjlighet att justera texten och klickbara ordförklaringar, skapar en skräddarsydd upplevelse för användaren. Verktyg för anpassning av innehållet, både för inlärning, redovisning, planering och uppföljning, gör Digilär till en allt-i-ett-lösning som ni kan forma till ert eget bästa läromedel.

4

Heldigitalt arbetssätt Digitala läromedel skapar möjligheter för en flexibel undervisning både vid och bortom skärmen. Lärarrollen är lika viktig som när du använder traditionella läromedel, samtidigt som du får nya möjligheter att se varje individ och följa hens arbete. Både du och eleverna har allt material samlat och du kan kommunicera med dem på grupp- eller individnivå direkt i Digilär.

5

Kvalitet hela vägen Digilärs prisbelönta funktionalitet och gränssnitt är utvecklat i samråd med experter och forskare, och tillsammans med er som använder våra läromedel varje dag. Vi vidareutvecklar och förbättrar Digilär ständigt så att du alltid har ett relevant och modernt läromedel att arbeta med, och baserar vår utveckling på forskning.

Vår funktionalitet har flera gånger uppmärksammats av statliga Post- och telestyrelsen:

Digilär gör digitala läromedel som från grunden är inkluderande. Detta innebär att samtliga elever kan ha samma läromedel, samtidigt som det finns utformning och funktioner som underlättar för elever med inlärningssvårigheter.

Post- och telestyrelsen, motivering till priset för årets ”Innovation och Design för alla 2015” som tilldelades Digilär i maj 2015.

Vi finns där du behöver oss!

Vi är väldigt stolta över vår kundservice som konsekvent får höga betyg av våra användare. När du först börjar använda Digilär hjälper vi dig att komma igång och ser till att du har allt du behöver. Om du skulle behöva hjälp med något når du oss på telefon, chatt och mejl.

Nyheter och förbättringar:
Här är nya Digilär

Lagom till höstterminen 2019 lanserade vi nya Digilär. Vi har utvecklat, förbättrat och förfinat Digilär med inspel från bland annat er, våra användare. Resultatet är moderna, lättnavigerade och användarvänliga läromedel med gediget stöd för anpassning, lärande och undervisning.

Läs mer om alla nyheter här.