Fler läromedel
Nyhet
Laptop som visar omslaget i Spanska för åk 6-9

Produktinformation

Titel: Digilär Spanska för årskurs 6–9
Artikelnummer (ISBN): 9789198303223
Första utgåva: 2015-08-10 (Revideras löpande)

Pris: 99 kr/användare och läsår

Är du kund hos Digilär/NOK så beställer du dina läromedel hos NOK.se

Digilär Spanska för årskurs 6–9

Populär spanska i heldigitalt format

Digilär Spanska för högstadiet är ett komplett digitalt läromedel som täcker det centrala innehållet för spanska i årskurs 6–9.

Inspirerande innehåll, baserat på populära Colores

Inför läsåret 2020/21 lanserar vi nya Digilär Spanska 6–9. Läromedlet är baserat på Natur & Kulturs läromedel Colores och innehåller allt du är van vid från den tryckta boken, med digitaliseringens styrka vad gäller interaktivitet och multimodala verktyg. Med Digilär Spanska kan du välja det arbetssätt som passar just din undervisning. Arbeta med det färdiga upplägget som stöd genom hela kursen eller plocka det du behöver till dina elever. Du får även ett stort bibliotek med tematiska ordlistor, grammatik och mycket mer. Varje arbetsområde innehåller lästexter, grammatikkapitel, en mängd självrättande övningar, inlämningsuppgifter, läsförståelsefrågor, hörförståelseövningar, glosförhör och prov.

Stöttning i din undervisning

Tack vare variationen i övningarna kan du enkelt varva mellan skärmtid och gruppuppgifter eller aktiviteter i helklass. Varje arbetsområde kan avslutas med ett färdighetsprov. Det finns också större färdighetsprov till varje årskurs.

Motiverar eleven

Läsförståelseuppgifter med facit och självrättande övningar som tränar ordförråd och grammatik ger direkt feedback. Texter om bland annat mat, fritidsaktiviteter, vädret, resor och högtider ger mersmak på språket och kulturen i de spansktalande länderna.

Fem snabba om innehållet

  • Baseras på det populära läromedlet Colores.
  • Ett smörgåsbord av temaområden, att följa från början till slut eller välja själv.
  • Minikapitel utan ny grammatik för att kunna fokusera helt på kommunikation.
  • Stort fokus på de spansktalande länderna.
  • Många självrättande övningar och ett bibliotek med extra material för repetition och fördjupning.

Alltid med Digilär – funktionalitet

Alla läromedel som publiceras i Digilärs unika digitala plattform är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och unikt innehåll skapat för att stötta elevers lärande. Om du använder ett läromedel från Digilär får du alltid vår funktionalitet på köpet.

Författare

Chris Alfredsson och Anneli Lutteman (fd Johansson)

Helt ny användarupplevelse med nya Digilär

Nu presenterar vi stolt nya Digilär! Lärare och elever möter ett uppdaterat och utvecklat läromedel med alla Digilärs styrkor bevarade. Möjligheter till kursplanering, allt ljud uppläst och en renare design är bara några av nyheterna.

Nya Digilär