Fler läromedel

Produktinformation

Titel: Digilär Spanska för årskurs 6–9
Artikelnummer (ISBN): 9789198303223
Första utgåva: 2015-08-10 (Revideras löpande)

Pris: 99 kr/användare och läsår

Om er skola redan har Digilär kan ni beställa fler licenser som inloggade under Administration.

Digilär Spanska för årskurs 6–9

Populär spanska i heldigitalt format

Digilär Spanska för högstadiet är ett komplett digitalt läromedel som täcker det centrala innehållet för spanska i årskurs 6–9.

Ständigt uppdaterat och inspirerande innehåll

Här hittar du 12 fylliga arbetsområden, ett introduktionskapitel till den första terminen i årskurs 6, ett repetitionskapitel till eleverna i årskurs 9 samt ett fördjupningsarbetsområde till motiverade elever. Dessutom ingår ett stort bibliotek med tematiska ordlistor, grammatik och mycket mer.

Digilär Spanska är ett heltäckande läromedel som bygger på progression där eleverna stegvis lotsas in i det spanska språket. Tack vare det omfattande materialet har du som lärare stora möjligheter att variera din undervisning. Varje arbetsområde innehåller fem lästexter, grammatikkapitel, en mängd självrättande övningar, inlämningsuppgifter, läsförståelsefrågor, flera hörförståelseövningar, glosförhör och prov.

Stöttning i din undervisning

Tack vare variationen i övningarna kan du enkelt varva mellan skärmtid och gruppuppgifter eller aktiviteter i helklass. Varje arbetsområde innehåller ett läs- och ett hörförståelseprov samt självrättande glosförhör. Det finns också meningsfulla och varierande inlämningsuppgifter för färdigheterna tala och skriva.

Motiverar eleven

Läsförståelseuppgifter med facit och självrättande övningar som tränar ordförråd och grammatik ger direkt feedback. Texter om bland annat mat, fritidsaktiviteter, vädret, resor och realiatexter på spanska om la ruta Quetzal, den spanska fotbollsligan och spanskt mode ger mersmak på språket och kulturen i de spansktalande länderna.

Läromedlet är recenserat av SPSM

Inför läsåret 2020/2021

Inför läsåret 2020/21 lanserar vi nya Digilär Spanska 6–9. Läromedlet är baserat på Natur & Kulturs tryckta läromedel Colores, med digitaliseringens styrka vad gäller interaktivitet och multimodala verktyg.

Demoversioner ute nu

Vi har släppt demoversioner för Digilär Spanska åk 6–9 som du kan testa redan nu.

Har du inte provat Digilär än?
Skapa ett gratis testkonto så kan du prova vår demo under 30 dagar.

Är du redan Digiläranvändare?
Logga in på Digilär och besök din hemskärm. Tryck på fliken ”Lägg till eget läromedel” så kan du omgående testa demoversionen liksom våra övriga läromedel under 30 dagar.

Alltid med Digilär – funktionalitet

Alla läromedel som publiceras i Digilärs unika digitala plattform är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och unikt innehåll skapat för att stötta elevers lärande. Om du använder ett läromedel från Digilär får du alltid vår funktionalitet på köpet.

Författare

Chris Alfredsson och Anneli Lutteman (fd Johansson)

Helt ny användarupplevelse med nya Digilär

Nu presenterar vi stolt nya Digilär! Lärare och elever möter ett uppdaterat och utvecklat läromedel med alla Digilärs styrkor bevarade. Möjligheter till kursplanering, allt ljud uppläst och en renare design är bara några av nyheterna.

Nya Digilär