Fler läromedel
Kommande
Digilär Idrott och hälsa för årskurs 7-9

Produktinformation

Titel: Digilär Idrott och hälsa för årskurs 7-9
Första utgåva: Kommer till ht 2020.

 

Idrott och hälsa för högstadiet

Heldigital teori i idrott och hälsa

Digilär Idrott och hälsa är ett komplett och heldigitalt läromedel som täcker det centrala innehållet i kursen Idrott och hälsa för årskurs 7–9.

Fem snabba om innehållet

• Filmer – instruktionsfilmer och porträtt av olika idrotter.
• Självrättande övningar.
• Klickbara fördjupningar för den som vill lära mer.
• Möjlighet för dig som lärare att lägga till eget material och uppdrag.
• Praktiska uppgifter varvas med teoretiska och lärarhandledningen stöttar dig på väg

I Digilär Idrott och hälsa finns bland annat fördjupningstexter, filmer samt praktiska och teoretiska övningar. I Digilär Idrott och hälsa kan eleven möta Idrott och hälsa genom text, bild, ljud och film. Här finns ett omfattande text- och bildmaterial om bl.a. friluftsliv, träningslära, kost och idrott, idrott och säkerhet med en balans mellan teori och praktik.

Läromedlet innehåller en komplett lärarhandledning och ett stort antal arbetsuppgifter för eleven att visa alla sina kunskaper i.

Film: "Jag gillar att det är en lagsport"

Handbollsspelaren Tilda spelar idag på elitnivå. I filmen, som ingår i läromedlet Digilär Idrott och hälsa, berättar hon bland annat om gemenskapen inom handbollslaget, varför hon älskar sporten, och det positiva med att ha provat på flera olika idrotter.

I läromedlet finns ytterligare två filmer där idrottsutövare porträtteras när de praktiserar och berättar om sina sporter – gymnastik och orientering.

Alltid med Digilär – funktionalitet

Alla läromedel som publiceras i Digilärs unika digitala plattform är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och unikt innehåll skapat för att stötta elevers lärande. Om du använder ett läromedel från Digilär får du alltid vår funktionalitet på köpet.

Författare

Elisabeth Forell

Helt ny användarupplevelse med nya Digilär

Nu presenterar vi stolt nya Digilär! Lärare och elever möter ett uppdaterat och utvecklat läromedel med alla Digilärs styrkor bevarade. Möjligheter till kursplanering, allt ljud uppläst och en renare design är bara några av nyheterna.

Nya Digilär