Fler läromedel

Produktinformation

Titel: Digilär Spanska för gymnasiet
Artikelnummer (ISBN): 9789198302882
Första utgåva: 2016-08-10 (Revideras löpande)

Pris: 129 kr/användare och läsår

Är du kund hos Digilär/NOK så beställer du dina läromedel hos NOK.se

Digilär Spanska – läromedel för gymnasiet

Heldigital spanska med många möjligheter till övning

Digilär Spanska för gymnasiet är ett komplett läromedel som täcker hela det centrala innehållet för kurserna Spanska kurs 1, 2, 3 och 4.

Fem snabba om läromedlet

  • Professionella röstskådespelare har läst in de spanska texterna.
  • Spanskbiblioteket ingår, med bland annat Ordskafferiet, Bildbank, Den spansktalande världen (realia), Produktionsuppgifter samt Länkskafferi.
  • Spara ner glosor direkt till egna gloslistor – och testa dem i ett självrättande glosförhör med talsyntes.
  • Självrättande diagnoser.
  • Färdighetsprov ingår.

Ständigt uppdaterat och inspirerande innehåll

Digilär Spanska för gymnasiet bygger på progression och eleverna lotsas stegvis in i språket. Varje arbetsområde för kurs 1 och 2 innehåller fem lästexter, flera grammatikkapitel och en mängd olika övningar. Kurs 3 repeterar mycket grammatik och lägger ett stort fokus på basordförrådet så att alla elever kan läsa kursen oavsett förkunskaper. På kurs 4 får eleverna grammatiska förklaringar på spanska. Dessutom finns det många kapitel med fakta om den spansktalande världen – även de är på spanska.

Stöttning i din undervisning

Lärarhandledningen ger dig stöttning att anpassa din undervisning efter varje elevs individuella behov. Tack vare variationen i övningarna kan du enkelt varva mellan skärmtid och gruppuppgifter eller aktiviteter i helklass. Varje arbetsområde innehåller flera självrättande diagnoser om nya grammatiska moment, ordförråd, läsförståelse och hörförståelse. Dessutom ingår flera produktiva uppgifter och större projektarbeten.

Ett läromedel som motiverar eleven

Läsförståelseuppgifter med facit och självrättande övningar som tränar ordförråd och grammatik ger direkt feedback. Texter om vardagen och om kända platser, samt udda eller bekanta saker och fenomen i från alla hörn i den spansktalande världen ökar intresset för ämnet. Följ med Isabel, Andrés och deras familj på en resa från Spanien till Nordamerika, Västindien och Sydamerika!

Tips till dig som vill prova Digilär Spanska

  1. Läs Introduktionen för en snabb överblick över hela läromedlet.
  2. Undersök ett arbetsområde och de olika delarna som ingår.
  3. Skapa en grupp elever.
  4. Börja med Text 1.
  5. Behöver du hjälp på vägen? Kontakta oss! Vi hjälper dig gärna med allt från att sätta upp ett testkonto till en workshop med kollegiet.

Läromedlet är recenserat av SPSM

Alltid med Digilär – funktionalitet

Alla läromedel som publiceras i Digilärs unika digitala plattform är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och unikt innehåll skapat för att stötta elevers lärande. Om du använder ett läromedel från Digilär får du alltid vår funktionalitet på köpet.

Författare

Joanna Engstedt, Fernando Lopez, Santiago Villalobos