Läromedel

Med digitala läromedel från Digilär får du en helhetslösning. Högkvalitativt och inspirerande innehåll väcker elevernas lust att lära, och du har friheten att lägga till eget material.

v2_illustration_laromedel
nodi-katalog

Kolla i vår katalog

Katalogen är till dig som vill veta mer om att arbeta digitalt i din undervisning. Natur & Kultur och Digilär erbjuder tillsammans Sveriges största utbud av läromedel för grundskolan och gymnasiet – tryckt, blended och heldigitalt.

Ladda ned PDF Bläddra direkt

moln

Rådgivning, Kom igång och Fortbildning

Rådgivning och Kom igång ingår alltid vid test och användning av våra digitala läromedel. Vi kan även skräddarsy fortbildning utifrån dina behov.

Rådgivning och Kom igång

skola_pa_distans

Undervisa på distans

Med Digilärs digitala läromedel har du allt på ett ställe. Introduktion, fakta, övningar, bild, film, ljud lärarhandledning och länkar. Dessutom sker elevernas arbete och er digitala kommunikation inne i läromedlet.

För en nära undervisning – även på distans

Verktyg för att lyckas

Alla läromedel som publiceras i Digilärs unika digitala plattform är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner för att stötta elevers lärande.

Lässtöd & anpassning

Med funktioner som stöttar elevens inlärning, till exempel möjligheten att lyssna på texten, välja bläddraläge, använda läslinjal och göra olika textinställningar, kan elever anpassa läsningen efter sina behov.

Stöttning i innehållet

Självrättande övningar, filmer, bildspel och ordförklaringar är bara ett urval av allt det innehåll som finns i Digilärs läromedel skapat för att hjälpa eleven med förståelse och motivation.

Studieteknik

Genom att skriva egna anteckningar och samla svåra ord i egna ordlistor med självrättande träningsfunktion får eleven verktyg för studieteknik och kan göra läromedlet till sitt eget.

Kommunikation

Med Digilär kan du som lärare få överblick över elevernas resultat, kommentera inlämnade uppgifter och kommunicera med eleverna – direkt i läromedlet. Du sparar tid och förenklar för eleverna med allt på ett och samma ställe.