Ta del av läromedelsnyheter redan nu!

Till skolstarten i augusti 2020 blir vårt stora utbud av heldigitala läromedel ännu större då vi släpper nya läromedel från årskurs 4 upp till gymnasiet och vuxenutbildning. De flesta läromedelsnyheter finns som demo och går att titta på redan nu.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om respektive läromedel.

Vissa av länkarna i den här artikeln leder direkt till läromedlet och fungerar endast för dig som har en licens.

Är du nyfiken på våra läromedel men saknar licens till Digilär? Skaffa ett gratis testkonto redan i dag, och prova på allt material nedan helt kostnadsfritt i 30 dagar.

Engelska åk 4–6

Digilär Engelska är ett varierat läromedel med tydlig struktur där eleverna får möjlighet att på ett roligt och inspirerande sätt utveckla sin språkliga kompetens. Läromedlet bygger på Natur & Kulturs populära läromedel Skills.

Spanska åk 6–9

Grattis alla spansklärare på högstadiet! Snart kan ni se fram emot nya Spanska för åk 6–9 som baseras på Natur & Kulturs tryckta läromedel Colores. Här finns högkvalitativa texter och varierande övningar, ett tydligt upplägg med stor valfrihet och ett omfattande test- och provmaterial.

Idrott och hälsa åk 7–9

Digilär Idrott och hälsa är ett engagerande läromedel där eleven möter ämnet genom text, bild, ljud och film. Här finns undervisningsmaterial med en balans mellan teori och praktik.

Italienska 2

Digilär Italienska för gymnasiet är tematiskt uppbyggt av arbetsområden med texter, grammatik och en mängd självrättande övningar, samt kreativa uppgifter som tränar alla förmågor.

Franska 4

Digilär Franska 4 innehåller allt material ur Natur & Kulturs populära bok Génial 4 i kombination med Digilärs smarta funktioner som uppläsning av text, ordförklaringar, fördjupningar och självrättande övningar.

Fysik 2

Digilär Fysik 2 är ett läromedel med sex arbetsområden som visar att fysik är fantastiskt och spännande. Du kan titta på det första arbetsområdet Kraft och rörelse redan nu.

Privatjuridik

Digilär Privatjuridik för gymnasiet täcker det centrala innehållet i kursen Privatjuridik. Här finns en omfattande lärarhandledning, elevaktiverande arbetsuppgifter, begreppslistor med övningar och fördjupningstexter.

Gilla svenska sfi kurs B Digital

Gilla svenska sfi kurs B Digital bygger på Natur & Kulturs läromedel Gilla svenska och är ett engagerande läromedel där eleven möter språket genom text, bild, ljud och film.

Digilär ger alla elever goda förutsättningar

Digilär underlättar vardagen för dig som lärare och den specialutvecklade och inkluderande funktionaliteten ger alla elever goda förutsättningar att lyckas.

Här möts du alltid av ett högkvalitativt innehåll kombinerat med prisad digital teknik.