Glada tillrop från nya användare

Digilär kan erbjuda ett brett utbud av kvalitetsgranskade heldigitala läromedel med funktionalitet som stöttar både din undervisning och elevens lärande.

Här har du som lärare full kontroll samtidigt som eleverna ges alla möjligheter att utvecklas i sin egen takt.

Sedan en tid tillbaka erbjuder Natur & Kultur Sveriges alla skolor fri tillgång till Digilär fram till sommaren. Många lärare har under våren testat Digilär för allra första gången. Vi har samlat ihop några av alla glada tillrop från nya användare:

”Jag har kommit igång med Digilärs läromedel och är jättenöjd. Texterna i religion är väldigt nyanserade och neutrala jämfört med andra skolböcker i religion. Tack ännu en gång för att ni delar med er av Digilär på det här sättet!” 
Lärare i religionskunskap på gymnasiet

”Nu har jag varit uppkopplad med mina elever och de har startat kursen. De är mycket positiva till Digilär så här efter första lektionen. Det känns verkligen underbart att få testa detta läromedel nu när situationen är som den är. Ni ska ha ett stort tack.” 
Anna

”Min upplevelse är mycket positiv! Jag uppskattar att man samlar allt på samma ställe – innehåll, kommunikation med eleverna och uppföljning.”
Sanna Hansson, Ma/NO-läraren på Hjortsjöskolan i Vaggeryd

”Vi ser fram emot att använda Digilär. Verkar som om det är bäst anpassat för elever med särskilda behov.”
Pernilla 

Natur & Kulturs utvecklingsteam jobbar för fullt med att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för landets elever och lärare. En lärare vid Språkintroduktion på Lerums Gymnasium uppskattade nyheten om den nyutvecklade dela-funktionen för bland annat Google Classroom och Microsoft Teams: 

”Jag älskar att ni gjort det enkelt att dela med elever! Precis vad jag önskat! Tack!”
Lärare vid Språkintroduktion på Lerums Gymnasium

”Jag älskar att ni gjort det enkelt att dela med elever! Precis vad jag önskat! Tack!”

Lärare vid Språkintroduktion på Lerums Gymnasium

Biträdande rektor Stojanka Drinić vid Nya Elementar i Bromma och årets digitaliseringsledare uppskattar även hon jobbet som utvecklingsteamet gör: 

”Vi kräver en fräschhet av den tekniska plattformen – den ska vara uppdaterad och det märks att Digilärs plattform levererar det.”

Missa inte tillfället att använda Digilär kostnadsfritt med dina elever fram till sommaren. Till skolstarten blir vårt stora utbud ännu större då vi släpper nya läromedel från årskurs 4 upp till gymnasiet och vuxenutbildning.  

Välkommen in i Digilär du också!