Backend/fullstack-utvecklare till Natur & Kultur och Digilär (Småland)

Vi söker systemutvecklare/programmerare

Digilär är Natur & Kulturs, och en av Sveriges främsta, onlineplattformar för produktion och leverans av digitala läromedel. Vi söker nu en backend/fullstack-utvecklare som vill bidra till utvecklingen av framtidens digitala skola. Vi erbjuder en god arbetsmiljö och intressanta utmaningar i den spännande EdTech-branschen.

Ditt jobb kommer huvudsakligen att handla om att utveckla våra underliggande tjänster såsom Node.js-API:er och databaser. Men du kan även få göra inspel i Frontend-världen om så önskas.

På kontoret – i en före detta folkskola i småländska Vaggeryd – kommer du att ingå i ett relativt litet men kreativt team som utvecklar, testar och driftar plattformens olika delar. Vi jobbar agilt enligt Scrum, med löpande releaser. Utvecklingen sker i nära samarbete med teamet i Stockholm och ibland med externa konsulter på distans. På arbetsplatsen finns även ett team som jobbar med produktion av innehåll. Vi har höga ambitioner – att tillsammans skapa den bästa tänkbara upplevelsen för landets elever och lärare.

Vi jobbar med:

Git, Node.js, HTML/Javascript/CSS, AWS, Docker, Ember.Js
AWS: RDS (PostgreSQL), EC2, S3, Cloudfront, Elasticache (Redis), CloudWatch, Lambda

Viktiga utvecklingsområden framåt: Machine Learning, Push (Websockets), funktionalitet för statistik och prediktion, integration mot andra tjänster. Ständiga förbättringar för säkerhet och stabilitet.

Vi vill att du har:

  • Flerårig erfarenhet och stort intresse av att bygga moderna webbapplikationer och API:er.
  • Kunskap om de tekniker och tjänster vi använder (eller motsvarande).
  • Ett öppet sinne, fokus på lösningar och ett stort intresse av att vidareutvecklas.

Låter detta intressant?

Skicka din ansökan snarast till ansokan-IT@nok.se
Vi behandlar ansökningar löpande.

För frågor kontakta Utvecklingschef Mikael Wass, mikael.wass@nok.se eller Unionen Ann Reimers, ann.reimers@nok.se