Congratulazioni! Nu finns Digilär Italienska 2 som demo!

Che bello! Nu finns demoversionen av Digilär Italienska 2 publicerad! Ytterligare sex arbetsområden kommer att publiceras löpande under sommaren och hösten 2020, och sommaren 2021 kompletteras den med Italienska 3.

Digilär Italienska för gymnasiet är tematiskt uppbyggt av arbetsområden med texter, grammatik och en mängd självrättande övningar, samt kreativa uppgifter som tränar alla förmågor. Till varje arbetsområde finns både inlämningsuppgifter och prov så att dina elever kan visa sina kunskaper. Läromedlet har en tydlig progression som hjälper dina elever framåt i sin språkinlärning.

I materialet finns ett stort fokus på realia och en stor del av bildmaterialet är taget på plats i Italien. Flera kapitel handlar om uttal och betoning så att dina elever kan få till una perfetta pronuncia italiana. Dessutom ingår ett omfattande bibliotek med ord-, språk-, länk- och grammatikskafferi.

Läromedlet är skrivet av Manuela Ruppel Olsson, författare till È facile.

Demo ute nu

Vi har släppt en demo för Digilär Italienska 2 som du kan testa redan nu.

Har du inte provat Digilär än?
Skapa ett gratis testkonto så kan du prova vår demo under 30 dagar.

Är du redan Digiläranvändare?
Logga in på Digilär och besök din hemskärm. Tryck på fliken ”Lägg till eget läromedel” så kan du omgående testa demoversionen liksom våra övriga läromedel under 30 dagar.

Se nedan – ett axplock av bilder från demon:

Italienska 2