Glada nyheter för dig som undervisar i franska på gymnasiet!

I sommar blir Digilär Franska för gymnasiet komplett i och med lanseringen av Franska 4. Redan nu kan du ta del av en demoversion

Digilär Franska 4 innehåller allt material ur Natur & Kulturs populära bok Génial 4 i kombination med Digilärs smarta funktioner som uppläsning av text, ordförklaringar, fördjupningar och självrättande övningar. 

Läromedlet har en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, tecknade serier, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer. 

Digilär Franska för gymnasiet täcker idag hela det centrala innehållet för kurserna Franska 1, 2 och 3. Du får ett gediget läromedel och ett rikt innehåll där texter, övningar, ljudfiler och lärarhandledningar är samlat på samma ställe. 
 
Nyfiken på läromedlet? In och titta på demon och det första arbetsområdet Le virus des voyages, som finns tillgängligt redan nu! 

Länken till demon leder direkt till läromedlet och fungerar endast för dig som har licens i Franska för gymnasiet men du kan alltid prova våra läromedel helt kostnadsfritt i 30 dagar. Skapa ett testkonto på vår hemsida och kom igång redan idag!