16 nya realiakapitel i franskan

Nu blir realia en integrerad del av undervisningen med texter om bland annat fransktalande länder som Belgien, Kanada och Elfenbenskusten samt den välkända regionen Bretagne och den historiska provinsen Alsace. 

Totalt har vi publicerat 16 nya realiakapitel i Franska för åk 6–9 samt Franska för gymnasietDu hittar dem i biblioteket under rubriken Den franskspråkiga världen

Varje realiakapitel inleds med en nivåanpassad text på franska som följs av en svensk text med mer information. I alla kapitel finns även inspirerande bilder från olika platser i den stora franskspråkiga världen samt självrättande quiz-frågor där eleven kan testa sin läsförståelse – och få direkt feedback. 

In och finn de nya avsnitten direkt i läromedlet:

Länkarna ovan leder direkt till respektive läromedel och fungerar endast för dig som har licens i läromedlet.