Många goda nyheter i Digilärs läromedel för mellanstadiet

Produktbilder och skärmavbild med ng-ljudet

Det finns många fördelar med digitala läromedel, en av dem är att vi löpande kan uppdatera och förbättra våra läromedel – något vill gillar och ständigt gör!

Se nedan – alla goda nyheter för mellanstadiet.

Länkarna leder direkt till läromedlen och fungerar endast för dig som har licens. Du kan alltid prova hela vårt utbud kostnadsfritt i 30 dagar.
Lite figur skriver omgiven av kuber med bokstäver

Stavning, Berättande text och Ordklasser

In och finn tre nya arbetsområden i Svenska & sva för åk 5: StavningBerättande text och Ordklasser. Fler arbetsområden är på gång och släpps löpande.

Ikon visar sånghäfte med not

Bibliotek i Svenska & sva för åk 4–6

Vi utökar innehållet i svenskan med vårt populära bibliotek. Just nu med sånger för åk 4 – vi fyller biblioteket med mer innehåll allt eftersom.

Lite figur bakom ett par ben med bowlingskor på fötterna

Två nya arbetsområden i Matematik för åk 6

Vi har publicerat två nya arbetsområden: Bråk och procent samt Algebra och mönster i Matematik för åk 6.

diagram

Filmer i Matematik för åk 6

Alla arbetsflöden i Matematik för åk 6 inleds med en film som visar lösningsmetoder och konkreta exempel. Introduktionsfilmer finns även i matematiken för åk 4 och 5.

Text: Facit, prov, cellerna

Prov för utskrift

Nu finns det pdf-prov och facit i alla lärarhandledningar i arbetsområdena för biologi, fysik och kemi för åk 4–6. Gå till arbetsområdet Cellerna och skrolla längst ner för att se ett exempel.

Vy från läromedel med ordförklaring av ordet heligt

Ordförklaringar i Religionskunskap för åk 4–6

Nu får eleverna stöd i form av klickbara ordförklaringar. Orden kan även sparas till ordlistan för smidig åtkomst och träning. Gå in och testa funktionen nu!