Höstlov = testlov

Höstlov=testlov

Lär känna ett digitalt läromedel på höstlovet

Varför inte lägga några timmar av höstlovet på att titta närmare på Digilär och Natur & Kulturs heldigitala läromedel? Vi har satt ihop en snabbskola i 5 steg för dig som vill testa så att du enkelt får en överblick.

1. Det här är Digilär (på ca 1 minut)

Är du nybörjare när det gäller Digilär? Börja gärna med att titta på filmen som förklarar konceptet. Där får du en bra grund för ditt fortsatta utforskande.

2. Skapa testkonto och välj vilka läromedel du vill prova

Att skapa ett testkonto är kostnadsfritt och det gäller i 30 dagar. Under den perioden kan du använda ditt konto hur mycket du vill och du har inga förpliktelser att beställa Digilär när testperioden är slut.

Skapa testkonto och kom igång direkt

Utforska hela utbudet här

3. Planera din undervisning med Kurser

Det är genom Kurser som du delar ut läromedel till dina elever. Här kan du som lärare:

  • arbeta flexibelt med ditt läromedel och styra hur innehållet visas för dina elever.
  • bygga en egen lektionsplanering för din elevgrupp genom att välja ut de delar från Digilärs läromedel som eleverna ska arbeta med, lektion för lektion.
  • lägga till eget material, och blanda innehåll från flera olika Digilärläromedel.
  • samarbeta med kollegor och dela din planering med vikarier.
  • granska dina elevers arbete.
  • kommunicera din bedömning till eleverna.

Upptäck kursverktyget här

4. Granska och bedöma elevens arbete

Hur driver eleven sitt arbete framåt och vad svarade hen på uppgiften till dagens lektion? Att dokumentera varje elevs arbete är både väldigt viktigt och mycket tidskrävande. Med Digilärs funktioner för att granska, bedöma och kommunicera med eleven underlättas ditt arbete med att dokumentera och analysera elevernas arbete och progression.

Läs mer om att granska och bedöma

5. Guider och hjälp

Vad kan vi hjälpa dig med? Behöver du hjälp att komma igång? Lära känna funktionaliteten bättre? Se vilka möjligheter som finns i läromedlen? I Digilär Kundcenter hittar du svar på vanliga frågor, guider och kontaktformulär.

Till kundcentret