Träffa Digilär på Bokmässan i Göteborg

Nu är det snart dags för den årliga Bokmässan i Göteborg. Vi på Digilär är så klart på plats och hoppas att få träffa dig där! 

Vi delar monter med Natur & KulturBokmässan i Göteborg. Kom och hälsa på så visar vi gärna både heta nyheter i Digilär-plattformen och alla våra nya läromedel för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet.

I augusti rullade vi ut nya Digilär! Nu får alla lärare och elever en helt ny upplevelse – med Digilärs styrkor bevarade. Förutom nya funktioner, förbättrat gränssnitt och enklare navigering har vi gjort en förbättringar i varenda del av Digilär.

Alla som kommer till vår monter och passar på att anmäla sig till våra nyhetsbrev får också en gåva. Dessutom har vi ett VIP-erbjudande på en förlängd testperiod med extra kom igång-stöd.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Monterplats: C 03:20.
Adress: Mässans gata 10, 412 51 Göteborg.
Öppettider: Mässan öppnar torsdag 26 september kl. 09.00. Här kan du se alla öppettider under mässdagarna.


Om Digilär

Digitala läromedel är ett sätt att individanpassa undervisningen i skolan. Med förankring i forskning och tillsammans med ämnesexperter skapar vi möjligheter för elever att lyckas med sin inlärning, oavsett förutsättningar och behov.

Alla Digilärs läromedel publiceras i vår unika digitala plattform som är utrustad med ett stort antal prisbelönta funktioner för att stötta elevers lärande. Läs mer om vår digitala pedagogik och de funktioner som du och dina elever alltid får tillgång till när ni använder ett läromedel från Digilär.

Läs mer om Digilärkonceptet här!