Träna inför nationella provet i engelska och inför terminens sista prov i moderna språk

Inför de nationella proven eller de sista betygsgrundande uppgifterna är det alltid bra att öva så mycket man bara kan.

I det fylliga biblioteksområdet Collected exercises from the themes i Digilär Engelska för gymnasiet hittar du ett stort antal övningar sorterade efter färdighet, ordförråd och grammatik – perfekt för dig som vill intensivträna inför det nationella provet i engelska.

Spanska, tyska och franska för gymnasiet

Vi vill tipsa dig om att jobba med hörövningar genom biblioteksområdet Hörövningar i spanska, tyska och franska för gymnasiet.

I Digilär Spanska för gymnasiet vill vi också rekommendera arbetsområdet Repasamos (för steg 2 och 3) och i Digilär Tyska för gymnasiet Wiederholung (Tyska steg 2) samt Und noch mal! (Tyska steg 3) – perfekt för elever som vill intensivträna olika färdigheter och repetera ordförråd och grammatik.