Helt nya Digilär Franska för gymnasiet – testa direkt!

Till skolstarten i augusti 2019 släpper vi Digilär Franska för gymnasiet och redan nu finns Digilär Franska steg 1, 2 och 3 ute som demo. Prova läromedlen kostnadsfritt redan idag!

Digilär Franska är ett tematiskt uppbyggt läromedel med en tydlig progression som hjälper eleverna framåt i sin inlärning.

Läromedlet har en tydlig anknytning till den franskspråkiga världen och kommer med ett stort material med texter, bildberättelser, bilder och inläst tal. Frågor, självrättande övningar, uppgifter, diagnoser med mera ger eleven möjlighet att träna och visa sina kunskaper.

Du som är nyfiken på läromedlet kan gå in i demon redan nu och ta del av ett arbetsområde för varje kurs i franskan. Fler arbetsområden kommer att publiceras löpande allt eftersom de blir klara.

Ta tillfället i akt och få en förhandstitt av Digilärs kommande läromedel i franska redan nu.

Prova demon nu – kom igång direkt

Har du inte provat Digilär än?
Skapa ett gratis testkonto så kan du prova vår demo under 30 dagar.

Är du redan Digiläranvändare
Logga in på Digilär.se och besök din hemskärm. Tryck på fliken ”Lägg till eget läromedel” så kan du omgående testa våra demoversioner liksom våra övriga läromedel under 30 dagar.

Observera! En testlicens är helt kostnadsfri och gäller i 30 dagar. Testlicenser är begränsade till innehållet och ger därför inte en komplett bild över all funktionalitet som vi erbjuder. Till exempel kan du inte nå funktioner för kommunikation, rättning och historik.