Congratulazioni! Nu finns Digilär Italienska för gymnasiet som demo!

Che bello! Nu finns demoversionen av Digilär Italienska för gymnasiet publicerat! Det är ett helt nytt ämne för Digilär och vid första lansering i år täcker läromedlet kursen Italienska 1. Till höstterminen kommer läromedlet att vara helt klart, och sommaren 2020 kompletteras den första kursen med material för även Italienska 2 och 3.

Digilär Italienska för gymnasiet är tematiskt uppbyggt av arbetsområden med texter, grammatik och en mängd självrättande övningar samt kreativa uppgifter som tränar alla förmågor. Till varje arbetsområde finns både inlämningsuppgifter och prov så att dina elever kan visa sina kunskaper. Läromedlet har en tydlig progression som hjälper dina elever framåt i sin språkinlärning.

I materialet finns ett stort fokus på realia och en stor del av bildmaterialet är taget på plats i Italien. Flera kapitel handlar om uttal och betoning så att dina elever kan få till una perfetta pronuncia italiana. Dessutom ingår ett omfattande bibliotek med ord-, språk-, länk- och grammatikskafferi.

Läromedlet är skrivet av Manuela Ruppel Olsson, författare till È facile.

Har du inte testat Digilär förut?
Prova gratis i 30 dagar!

Skapa ett testkonto här och kom igång direkt!