Tips till dig som är nyfiken på NOKflex Matematik!

NOKflex Matematik

Våra vänner på Natur & Kultur anordnar tre miniwebbinarium för deras digitala läromedel NOKflex Matematik. Har du en kvart över på onsdag vid lunchtid? Häng med på en rundtur i läromedlet och lär dig mer om hur du arbetar med NOKflex. Du deltar från din egen dator.

Steg 1 – Bekanta dig med det digitala

Detta webbinarium vänder sig till dig som är ny användare av NOKflex eller funderar på att prova. Du får en rundvandring genom innehållet i NOKflex och får se lite mer i detalj vilka fördelar och stödfunktioner det finns för eleven.

Hur: Webbinarium
När: 7 november
Tid: 15 min

Steg 2 – Undersök verktygen för formativ bedömning

Har du redan börjat använda NOKflex och är redo för nästa steg? I detta webbinarium får du se vilka verktyg NOKflex erbjuder för att följa elevens arbete, ge feedback och få underlag för formativ undervisning.

Hur: Webbinarium
När: 13 november
Tid: 15 min

Steg 3 – Undervisa med fokus på begrepp och problemlösning

Har du använt NOKflex tidigare och är redo att utmana läromedlets hela potential? Här ligger fokus på undervisningsmetoder och lektionsaktiviteterna. De ger dig ett gediget stöd i form av tydlig arbetsgång, korta lärarhandledningar och färdiga lektioner.

Hur: Webbinarium
När: 20 november
Tid: 15 min