Digitalare undervisning med rätt verktyg!

Lärarens guide till digitalare undervisning

Tillsammans med våra vänner på Natur & Kultur har vi tagit fram två guider till digitalare undervisning som hjälper lärare och skolledare i sin digitalisering. Guiderna är skrivna av Frida Monsén och tillsammans med tidningen "Digitalare undervisning", som ges ut tre gånger per år, skapar ingår de i en serie av inspirerande fortbildningsmaterial. Här kan du ladda ner guiderna kostnadsfritt, och även läsa senaste numret av "Digitalare undervisning"!

 

Lärarens guide till digitalare undervisning

 

 

 

 

 

 

 

Det digitala ekosystemet, spelifiering, sociala medier och digital kompetens i läroplanen är alla ämnen som tas upp i ”Lärarens guide till digitalare undervisning” som ges ut av Natur & Kultur och Digilär.

Fyll i din e-postadress och ladda ner guiden här!

 

Skolledarens guide till digitalare undervisning

 

 

 

 

 

 

 

Vi vill stötta dig som är skolledare i din digitala satsning. Därför har vi, i samarbete med läraren, författaren och digitala experten Frida Monsén tagit fram den specialskrivna "Skolledarens guide till digitalare undervisning". Ladda ner den här och få inspiration till er fortsatta digitala resa!

Ladda ner ditt kostnadsfria exemplar här!

 


 

Digitalare undervisning

I det här numret av Digitalare undervisning kan du läsa om:

  • Tema: ökad motivation med digitala verktyg.
  • Så blir du factful! 10 tips för en faktabaserad världsbild.
  • Experterna: så håller vi motivationen igång.
  • Motivera eleverna med spelbaserat lärande.

Läs senaste numret av "Digitalare undervisning" här!