Digilär Entreprenörskap – nu helt klart!

I september publicerades den första delen av Digilär Entreprenörskap för gymnasiet. Nu kan vi med glädje meddela att del 2–4 också är klara och läromedlet är därmed komplett!

Vårt heldigitala läromedel är baserat på den populära tryckta läroboken Mitt UF-företag – entreprenörskap på riktigt. Uppdelat i fyra delar får eleverna gå igenom processen att starta upp, driva samt avveckla ett företag.

Framtaget i samarbete med Ung Företagsamhet

Innehållet i Digilär Entreprenörskap är framtaget i samarbete med organisationen Ung Företagsamhet, och det bygger på UF-företagande som verktyg för att arbeta med entreprenörskap i skolan. Arbetet sker på skoltid och läromedlet är kopplat till det centrala innehållet i gymnasiekurserna Entreprenörskap samt Entreprenörskap och företagande.

Multimodalt material, autentiskta bilder och inbäddad podcast

Som alltid i Digilärs läromedel får eleven ett multimodalt material och i detta hittar ni bland annat ett gediget och autentiskt bildmaterial, praktiska och reflekterande uppgifter samt en inbäddad podcast från Ung Företagsamhet som riktar sig till unga företagare. Du som lärare får dessutom en omfattande lärarhandledning som ger en bra introduktion till läromedlet.

Är du intresserad av att testa Digilär Entreprenörskap?

Klicka här för att skapa ett testkonto och prova hur många ämnen du vill gratis i 30 dagar!