Säg hej till vår nya grafiska profil!

Vi på Digilär är så glada att äntligen kunna presentera vår nya grafiska profil! Som ledande producent av heldigitala läromedel är det på tiden att även vårt visuella uttryck andas nytänkande, kvalitet och innovation.

Vår nya visuella plattform har tagits fram i samarbete med den Stockholmsbaserade designbyrån Tegel & Hatt. En ny logotyp, en energifylld färgpalett och ett nytt typsnitt ingår i verktygslådan och deras samspel resulterar i ett uttryck fullt av självförtroende, kreativitet och energi.

– Digilär ligger längst fram i en bransch där stabilitet och trovärdighet förenas med nytänkande och teknisk kreativitet. En kombination som också måste förmedlas visuellt. Digilär behövde i linje med detta uppdatera sin grafiska profil för att ge sin position på marknaden rättvisa även grafiskt. Vi har arbetat tätt och snabbt med det kunniga gänget på Digilär vilket har varit jättespännande!, berättar Mats Hedman, Creative Director på Tegel & Hatt.

När du loggar in på ditt konto idag, eller går in på några av våra sociala kanaler, kan du se att utseendet förändrats. Självklart har det inte påverkat innehållet i läromedlen, och du kan lugnt fortsätta arbetet som vanligt med materialet i ditt klassrum.