Fördjupa dig i aktuell forskning i NO och Teknik med Månadens tema!

Vi har sedan länge publicerat populära Månadens tema i våra läromedel för SO och engelska. Nu kommer det äntligen också till NO/Teknik! Varje månad kommer vi att fylla på alla Digilärs NO-läromedel för högstadiet, och Naturkunskap för gymnasiet, med en ny inspirerande artikel om den senaste forskningen, komplett med roliga uppgifter och välvalda länkar för eleven att gå vidare till efter läsningen. Välkommen till Forskningstorget!

På Forskningstorget kommer vi att lyfta upp aktuell forskning inom naturvetenskap och teknik – från de minsta atomerna, till det oändliga universum. Första artikeln handlar om den nya generationens solceller som inte bara fungerar vid solljus, utan som även kan fånga upp regndroppars rörelseenergi och omvandla till elektrisk energi.

Ikon för Forskningstorget månadens tema för NO och Teknik

Forskningstorget finns tillgängligt som helt nytt arbetsområde i Biblioteket för dig som använder våra läromedel Digilär Biologi, Kemi, Fysik eller Teknik i åk 7-9 eller Naturkunskap på gymnasiet. Det passar perfekt att använda tillsammans med dina elever under en lektion, eller som fördjupningsmaterial för elever med extra stort intresse för naturvetenskap och teknik.

 

Nyfiken på Digilärs digitala läromedel? Prova gratis i 30 dagar!

Du kan alltid prova alla våra digitala läromedel kostnadsfritt i 30 dagar. Starta upp ett gratiskonto här och kom igång direkt! Du som vill få en visning av Digilär, eller köra ett fullskaligt test med all funktionalitet, kanske på en hel klass, är välkommen att kontakta någon av våra försäljare som hjälper dig.

Senaste nyheter

Andra inlägg i Månadens tema

Relaterade produkter

Bi
Biologi Högstadiet
Fy
Fysik Högstadiet
Ke
Kemi Högstadiet
Te

Press

Här hittar du pressmaterial, till exempel vår logotyp och broschyrer, samt information om kontaktpersoner.

Pressmaterial

Nyhetsbrev

Missa inga viktiga uppdateringar, roliga lektionstips eller annan information – prenumerera på våra nyhetsbrev här!

Prenumerera