Vi förbättrar och förnyar – sammanfattning av vårens nyheter från Digilär

Elever jobbar med digitala läromedel

Att vi ständigt utvärderar, utvecklar och uppdaterar Digilärserien, det är sedan gammalt. Under våren har vi dessutom kunnat presentera en mängd större nyheter och nya läromedel i alla årskurser. Det är så många att det kan vara svårt att minnas allihop – därför har vi samlat vårens alla goda nyheter här!

Digilärserien lanseras för åk 4-6

Vi kickstartade 2018 med att i januari meddela att Digilärserien utökas till mellanstadiet. Inför skolstarten lanserar vi digitala läromedel i hela 10 ämnen – samtliga SO-ämnen, NO-ämnen samt teknik, svenska/sva och matematik. Grattis mellanstadiet – nu kan även ni digitalisera er utbildning!

Tre helt nya läromedel för högstadiet och stora uppdateringar

I mars kom nyheten att tre nya läromedel för högstadiet kommer i tid till skolstarten. Sva för nyanlända, teknik och geografi står nu klara. Läromedlet i franska växer också och innefattar inte längre endast åk 7, utan finns även tillgängligt i åk 8-9.

Vi har även gjort en mängd stora förbättringar av befintliga läromedel. Bland annat har SO-ämnena fått nytt material som månadens tema och nutidskrysset vilka uppdateras löpande. Religionskunskapen har fått nya kapitel med tillhörande lättlästa texter och introduktionsfilmer. NO-ämnena har fått ett rejält lyft med 136 introduktionsfilmer, 139 nya lättlästa texter, inläsning med röstskådespelare till samtliga kapitel och fler övningar. Alla elever har olika behov för sin inlärning och med ett brett och varierat material får alla möjligheten att maximera sin potential. Det kallar vi inkludering!

Stor satsning på gymnasiet med elva nya läromedel

Skolstarten innebär nya läromedel även för gymnasiet! Vi lanserar nu elva läromedel vilket gör att vårt breda utbud kommer att omfatta totalt hela 17 ämnen. Sveriges gymnasieelever kan numera använda heldigitala läromedel i allt från naturkunskap till sociologi, från företagsekonomi till sva för nyanlända, från spanska till filosofi.

Prova gratis eller boka en visning

Nyfiken på våra läromedel? Då kan du starta upp ett gratis testkonto i 30 dagar. Du som vill få en visning av Digilär, eller köra ett fullskaligt test med all funktionalitet, kanske på en hel klass, är välkommen att kontakta en av våra försäljare som hjälper dig.