Välkommen till Digilär Företagsekonomi 1, Sociologi och Psykologi 1 och 2a!

Glada människor kastar färg

Goda nyheter för gymnasiet – nu släpper vi Företagsekonomi 1, Sociologi och Psykologi 1 och 2a. Alla läromedel är fyllda av spännande texter, inspirerande övningar och intressanta arbetsuppgifter. Till varje läromedel och arbetsområde finns lärarhandledningar.

Företagsekonomi 1

Ekonomilärare – vi lyssnar på er! I detta läromedel har vi skapat en mängd självrättande övningar som hjälper era elever i deras individuella inlärning. Dessutom kan vi stolt presentera sex högkvalitativa filmer insprängda i läromedlets texter som Svenskt Näringsliv har producerat för Digilär. Filmerna porträtterar sex spännande företag/entreprenörer. Vi säger tack till Svenskt Näringsliv och hoppas ni ska tycka de är lika intressanta som vi!

Till nästa läsår kommer även ett läromedel för Företagsekonomi 2.

Sociologi

Med intresseväckande och högaktuella texter om bland annat sociala medier, konsumism och synen på vi och dom är läromedlet för kursen Sociologi en fyllig och komplett produkt. Övningarna som finns kopplade till kapitlen går på djupet i sociologiska dilemman och frågor, för att väcka intresse och ge dig underlag till intressanta diskussioner med eleverna.

Psykologi 1 och 2a

Digilär Psykologi för gymnasiet är fullmatat med varierade kapitel som täcker många olika delar av psykologin, från dess historiska framväxt till olika tillämpningsområden. Materialet innehåller många tankeväckande och intressanta övningar som kommer locka eleverna till diskussion och reflektion. Det ingår även en gedigen lärarhandledning för varje arbetsområde där du som lärare kan få tips på extraövningar och länktips för vidare läsning. Både Psykologi 1 och 2a ingår i ämnespaket i Digilär Psykologi för gymnasiet.

Prova kostnadsfritt i 30 dagar

Du kan prova alla läromedel kostnadsfritt i 30 dagar – starta ett testkonto direkt på vår hemsida.