Gör klassrummet digitalt till hösten!

Digilär digitala läromedel

Digitala läromedel kan kännas främmande till en början, och det är svårt att gå ifrån det man är van vid. Vi vill gärna berätta om varför vi tror att både du och dina elever skulle gynnas av att använda just Digilärs digitala läromedel.

Vi vill skapa likvärdiga klassrum – för alla

Digitala läromedel är ett sätt att skapa inkludering i klassrummet. Vi utvecklar och uppdaterar ständigt funktioner som hjälper alla elever med deras inlärning, men speciellt de med dyslexi eller koncentrationssvårigheter. När de kan variera formen för sin inlärning mellan att läsa och lyssna på text, eller få förklaring i filmer tror vi att både kunskapslusten väcks, och självförtroendet växer.

I alla våra läromedel finns stödfunktioner för läsning som exempelvis uppläst text, läslinjal, fokuserad text och specialanpassade dyslexitypsnitt. Digilärs koncept har flera gånger uppmärksammats av statliga Post- och telestyrelsen för just detta:

”Digilär gör digitala läromedel som från grunden är inkluderande. Detta innebär att samtliga elever kan ha samma läromedel, samtidigt som det finns utformning och funktioner som underlättar för elever med inlärningssvårigheter.

Enkelt att arbeta och samarbeta

På Digilär finns det goda möjligheter till paketlösningar för hela kollegiet på skolan. Utseende och struktur är samma för alla Digilärs läromedel, vilket gör att eleverna endast behöver lära sig ett digitalt koncept för att kunna ta till sig en mängd olika ämnen. Ett ämnesövergripande samarbete mellan olika ämnen underlättar vardagen för såväl lärare som elever.

Vi kan erbjuda paketlösningar för en hel skola i samtliga ämnen, men också för ett ämneslag som funderar på att samordna inköpen av digitala läromedel i ett ämne. Kontakta någon av våra säljare för att få hjälp med din paketlösning!

Kundservice efter dina behov och förutsättningar

Vi vill att ni ska lyckas så bra som möjligt med er digitala satsning – därför vill vi hjälpa er! Boka en kostnadsfri workshop där vi kommer till er skola och visar hur våra digitala läromedel fungerar. Vi hjälper er så klart att lista ut vilken lösning som fungerar bäst för just er. Kontakta en säljare för att få veta mer och boka!

Skulle du köra fast när du använder vårt system ger vi alltid dig den hjälp du behöver. Vi finns på telefon, mejl, chatt, Twitter och Facebook för att du ska kunna nå oss så snabbt som möjligt.

Prova gratis eller boka en visning

Nyfiken på våra läromedel? Då kan du starta upp ett gratis testkonto i 30 dagar. Du som vill få en visning av Digilär, eller köra ett fullskaligt test med all funktionalitet, kanske på en hel klass, är välkommen att kontakta en av våra försäljare som hjälper dig.