Nu kommer Digilärserien för åk 4-6

Pojke på mellanstadiet med digitalt läromedel från Digilär

Digilär är en av de ledande aktörerna när det kommer till heldigitala läromedel för högstadiet och gymnasiet. Nu gör vi en storsatsning på mellanstadiet. Inför skolstarten 2018 lanserar vi digitala läromedel i 10 ämnen – samtliga SO-ämnen, NO-ämnen samt teknik, svenska & sva och matematik.

Fler än 80 000 elever på högstadiet och gymnasiet använder Digilärserien redan idag. Digilär har tidigare uppmärksammats och hyllats, bl.a. av den statliga myndigheten Post- och Telestyrelsen (PTS), och som en del av förlaget Natur & Kultur har vi höga kvalitetskrav på vårt innehåll.

Digilär gör digitala läromedel som från grunden är inkluderande. Detta innebär att samtliga elever kan ha samma läromedel, samtidigt som det finns utformning och funktioner som underlättar för elever med inlärningssvårigheter.

PTS

Våra läromedel för årskurs 4-6

Samhällskunskap
Religionskunskap
Geografi
Historia
Biologi
Fysik
Kemi
Teknik
Svenska & Sva
Matematik

Prova gratis eller boka en visning

Nyfiken på våra läromedel för åk 4-6? Då kan du starta upp ett gratis testkonto i 14 dagar. Du som vill få en visning av Digilär, eller köra ett fullskaligt test med all funktionalitet, kanske på en hel klass, är välkommen att kontakta en av våra försäljare som hjälper dig.

Aktuella nyheter för mellanstadiet

Nu kommer det hyllade läromedelskonceptet till mellanstadiet
Bredd och djup med Digilärseriens SO-ämnen för åk 4-6
Upptäck Digilärseriens NO-ämnen och teknik för åk 4-6
Alltid lärarstöd i Digilärserien