Lärarna ger Digilär mycket höga betyg igen

Digilärs gränssnitt och leende lärare

Digilär får återigen höga betyg i vår årliga kundundersökning bland våra läraranvändare. Hela 90 procent av de lärare som använder Digilär ”en stor del av tiden” eller ”hela tiden” ger innehållet i läromedlen betyget 3 eller 4 av 4.

Av lärarna i undersökningen, som gett ett omdöme mellan 1-4, ger 93 procent betyget 3 eller 4 av 4 till Digilärs kundservice och support.

Ett urval av lärarkommentarer från kundundersökningen för årskurs 7-9

“Mycket bra för individuell undervisning och olika upplägg – många möjligheter att anpassa för elever med olika behov.”

”Helt fantastiskt i tiden för digitaliseringen. Ni är klart de bästa på marknaden!”

”Bra att eleverna kan få direktrespons på uppgifter.”

”Mycket bra för elevernas självständiga arbete. Varierar med bild, lättare eller svårare text, övningar och uppgifter.”

”Jobbar i en särskild undervisningsgrupp och kan därför individanpassa på ett bra sätt med ert läromedel i svenska och engelska.”

”Väldigt nöjd…”

Med Digilär har du full kontroll

Vi har skapat digitala läromedel där du som lärare har full kontroll samtidigt som eleverna ges alla möjligheter att utvecklas i sin egen takt. Vi hjälper er gärna med skräddarsydda lösningar, workshops för att komma igång och support efter din skolas behov.

Prova gratis eller boka en visning

Nyfiken på våra läromedel för åk 4-6? Då kan du starta upp ett gratis testkonto i 14 dagar. Du som vill få en visning av Digilär, eller köra ett fullskaligt test med all funktionalitet, kanske på en hel klass, är välkommen att kontakta en av våra försäljare som hjälper dig.