Digilär storsatsar: Här är våra 11 nya läromedel för gymnasiet

Du har väl inte missat att vi släpper hela elva nya läromedel för gymnasiet inför skolstarten 2018? Redan nu kan du titta på demoversioner av alla våra läromedel.

Vårt breda utbud av helt digitala läromedel i Digilärserien för gymnasiet kommer i augusti att omfatta hela 17 ämnen.

Med Digilärserien underlättar vi vardagen för dig som lärare och ger alla elever goda förutsättningar att lyckas. Här möts du alltid av ett högkvalitativt innehåll kombinerat med prisad digital teknik.

Våra nya läromedel för gymnasiet

Gå till produktsidorna nedan för att ta en närmare titt på våra nya läromedel. Där kan läsa mer om innehållet och våra smarta funktioner.

Naturvetenskapliga ämnen samt programmering

Psykologi och Sociologi

Språk

Företagsekonomi

Missa inte heller att titta närmare på hela vårt utbud av kompletta digitala läromedel för gymnasiet. Till exempel vårt populära läromedel i samhällskunskap med ständigt uppdaterade Månadens tema och Nutidskrysset. Eller vårt läromedel i svenska med en antologi med över 130 titlar direkt integrerade i läromedlets olika arbetsområden.

Alla vårens nyheter för gymnasiet

Under våren har vi släppt ett flertal nyheter om våra nya produktlanseringar för gymnasiet. Här bjuder vi på en tillbakablick:

Missa inte våra nylanserade demoversioner – ute nu!

Vi har släppt demoversioner till alla nya läromedel. Genom ett kostnadsfritt testkonto kan du under en testperiod på två veckor klicka dig in i våra nya produkter, titta på hur strukturen ser ut och hur ett arbetsområde kommer att vara upplagt.

Starta ett gratis testkonto nu för två veckors tillgång!