Nya läromedel i engelska och tyska för gymnasiet

Vi på Digilär fortsätter vår storsatsning på att ta fram heldigitala läromedel av högsta kvalitet. Till skolstarten 2018 kommer två nyskrivna språkläromedel i Digilärserien för gymnasiet att stå helt klara: Engelska 7 och Tyska steg 3!

Engelska 7

Nyskrivet läromedel i Engelska 7 – helt klart till skolstart 2018!

On your marks, get set, go! Vi bygger på engelska för gymnasiet och lanserar Digilär Engelska 7, ett nytt och komplett digitalt läromedel med fyra fullspäckade teman: The country where the sun never set, The future, Is it a wonderful world? och The English-speaking world.

Med Digilär Engelska 7 kommer du alltid att ha tillgång till ett rikligt material för dina lektioner. Vad sägs till exempel om intresseväckande avsnitt om Heart of Darkness, dystopiska romaner som 1984, framtidens tekniska möjligheter, slaveriet och medborgarrättsrörelsen i USA, valsystemen i Storbritannien och USA, traditioner och amerikansk stavning i jämförelse med den brittiska?

Texter och bilder av högsta kvalitet i våra teman kompletteras med flera arbetsområden om bl.a. grammatik, språk och litteratur. Här möts läsaren av ett fylligt smörgåsbord med material att välja ur. Ingen annanstans finns så mycket självrättande språkövningar, hörövningar, länkar, läsförståelsefrågor, samt större inlämningsuppgifter för bedömning.

Sedan tidigare erbjuder vi läromedel i Digilärserien som täcker det centrala innehållet för kurserna Engelska 5 och 6, enligt Gy 11. I och med lanseringen av Engelska 7 täcker vi nu även in det sista steget i engelska på gymnasienivå. Som vanligt får du som köper Digilär Engelska tillgång till samtliga kurser genom våra ämnespaket.

Tyska steg 3

Tyska steg 3 – helt klart till skolstart 2018!

Endlich ist es so weit! Till skolstarten 2018 lanserar vi även Digilär Tyska steg 3 – ett nyskrivet och heltäckande läromedel med texter, grammatik, hör- och läsförståelse samt många övningar. Här blir realia en integrerad del av undervisningen med inspirerande texter bl.a. om bröderna bakom Adidas och Puma, den schweiziska upptäckaren Johann Burkhardt, den tyska sömmerskan och ”mamman” till nallebjörnen Margarete Steiff samt familjekoncernen Dr. Oetker.

Grammatiken i Digilär Tyska för gymnasiet omfattar både det som eleverna har gått igenom på grundskolan men också nya moment med många självrättande övningar. Som bonus finns hörförståelseövningar med video, ett flertal kapitel som repeterar basordförrådet samt litterära texter av Goethe och Borchert med kreativa övningar.

Sedan förra skolstarten finns läromedel för tyskans steg 1 och 2 på plats, och nu får du som köper licens till Digilär Tyska också tillgång till steg 3 i din licens.

Totalt släpper vi hela elva nya läromedel för gymnasiet till skolstarten!

Nylanserade demoversioner – ute nu!

Redan nu kan du ta del av nylanserade demoversioner i Digilär Engelska 7 och Digilär Tyska steg 3. Här får du möjlighet att se hur vårt unika och prisade läromedelskoncept är uppbyggt samtidigt som du kan ta del av intressant innehåll i de båda ämnena.

Gör så här för att komma igång direkt

Har du inte provat Digilär än?
Skapa ett testkonto så kan du prova våra demoversioner kostnadsfritt under 14 dagar.

Är du redan Digiläranvändare?
Om du redan har en licens till Digilär Engelska eller Tyska för gymnasiet hittar du nu de nya läromedlen publicerade i demoversion direkt i din produkt.

Om du ännu inte har dessa produkter: Logga in på Digilär.se och besök din hemskärm. Klicka på fliken ”Lägg till eget läromedel” så kan du omgående testa våra demoversioner liksom våra övriga läromedel under 14 dagar.