Nu kommer det hyllade läromedelskonceptet till mellanstadiet

Pojke på mellanstadiet med digitalt läromedel från Digilär

Äntligen! Till kommande läsår erbjuder Natur & Kultur och Digilär ett brett utbud av ämnen i Digilärserien för åk 4-6 – heldigitala läromedel framtagna av Sveriges främsta pedagoger, ämnesexperter och utvecklare.

Här hittar du smarta funktioner som hjälper dig att individanpassa undervisningen, ger stöd och inspirerar lärare och elever.

Grundmaterial i Digilärserien

I Digilärserien kommer du att mötas av texter som fångar elevernas uppmärksamhet. Där finns fler bilder och illustrationer än du kan möta någon annanstans. Här finns simuleringar, interaktiva övningar och självrättande material.

Eleverna kan tillgodogöra sig ett stort antal arbetsuppgifter med olika typer av frågor liksom ett stort antal självrättande övningar där de får direkt feedback på sin kunskap.

Digilärserien har flera funktioner speciellt byggda för dig som lärare. Du ges obegränsade möjligheter att komplettera läromedlet med egna arbetsuppgifter och integrera egna texter. För att underlätta ytterligare kan du direkt i läromedlet kommentera och dokumentera allt vad eleverna har gjort.

Natur & Kultur och Digilär gör det enklare för dig att planera, individualisera, dokumentera och utvärdera. Vi har skapat ett läromedel där du har full kontroll samtidigt som eleverna ges alla möjligheter att utvecklas i sin egen takt.

Våra läromedel för årskurs 4-6

Digilärserien för åk 4-6 lanseras till skolstarten 2018 i följande ämnen:

SO-ämnen

Samhällskunskap
Religionskunskap
Geografi
Historia

NO-ämnen

Biologi
Fysik
Kemi
Teknik

• Svenska
• Matematik

Digilärs digitala läromedelskoncept har uppmärksammats och hyllats, bland annat av den statliga myndigheten Post- och Telestyrelsen (PTS). 2015 prisades Digilär som det PTS-projekt som genom alla år på bästa sätt har inkluderat människor i den digitala världen, med motiveringen:

”Digilär gör digitala läromedel som från grunden är inkluderande. Detta innebär att samtliga elever kan ha samma läromedel, samtidigt som det finns utformning och funktioner som underlättar för elever med inlärningssvårigheter.”

Fler än 80 000 elever på högstadiet och gymnasiet använder Digilär redan idag. Som en del av förlaget Natur & Kultur har vi höga kvalitetskrav på vårt innehåll.

Prova Digilärserien kostnadsfritt i 14 dagar

Nyfiken? Redan nu kan du skapa ett testkonto och prova Digilärserien gratis i samhällskunskap, religionskunskap och geografi.

Vi är glada att vi hakade på Digilär, just för att det är så komplett på många sätt. En bok är färdig, den ligger där. Men Digilär utvecklas hela tiden.

De kan göra om uppgifterna tills det blir rätt och de får omedelbar respons på sitt arbete. Det sporrar många elever till att jobba mer än de brukar, i alla fall i den här klassen.

För nya kunder erbjuder vi en kostnadsfri demo inför kollegiet eller ute i en klass under en lektion.