Nu storsatsar vi på digitalare undervisning!

Kampanj digitalare undervisning

För att fira att Natur & Kultur och Digilär är mer än bara vänner bjuder vi tillsammans in till inspirerande och kostnadsfria seminarier för skolledare. Kom och lyssna på några av Sveriges främsta experter inom undervisning och digitaliseringens möjligheter.

Vi kickstartar 2018 med att åka på Sverige-turné. Alla som kommer på eventen får den specialskrivna guiden »Skolledarens guide till digitalare undervisning«. Seminarierna hålls i Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå och Kalmar under andra halvan av februari.


Föreläsare

Frida Monsén

Frida Monsén är en rutinerad lärare och föreläsare, med skolutveckling, ledarskap och digital pedagogik som spetskompetens. Hon föreläser om Skolledarens guide till en digitalare undervisning i Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå och Kalmar.

Torkel Klingberg

Torkel Klingberg är professor i kognitiv neurovetenskap. Hans forskning om barns utveckling och träning av hjärnan befinner sig i den internationella frontlinjen. Han föreläser om Barnet och datorn – möjligheter och fallgropar i Umeå och Kalmar.

Per Kornhall

Per Kornhall har en rik erfarenhet av det svenska skolsystemet både som lärare, undervisningsråd vid Skolverket och som kommunal skolstrateg. Han föreläser om digitala perspektiv i Stockholm, Malmö och Göteborg.


Mer information om eventen och anmälan

Läs mer, se datum och platser och anmäl dig här: nok.se/digitalare