Franska, tyska och spanska på Digilär

Vi på Digilär är stolta över att lansera ett helt nytt läromedel i franska för åk 7. Därmed kan vi säga att vi nu har läromedel i de tre moderna språk som läses av de allra flesta av våra elever på landets högstadieskolor. Det möjliggör för en skola att använda samma digitala läromedel till alla elever i alla ämnen, vilket skapar effektivitet, trygghet och stabilitet för både elever och lärare! Vi har dessutom släppt tyskläromedel på gymnasiet och gjort flera uppdateringar i våra språkläromedel på både högstadiet och gymnasiet under våren och sommaren.

Spanska för åk 7-9 – påfyllt

Vårt högstadiematerial i spanska för åk 7-9 har fått ett rejält lyft i sommar. Över 300 nya övningar har publicerats, varav många efterfrågade hörövningar. Vi har också fyllt på med nya bildberättelser och kapitel.

Läs mer om uppdateringarna i Digilär Spanska för åk 7-9.

Spanska för gymnasiet har tagit ett steg till!

Äntligen är spanska för steg 4 på plats i vårt läromedel för gymnasiet! Och du som kund får alltid tillgång till allt material, även från spanska 1, 2, 3 och biblioteket.

Läs mer om Digilär Spanska för gymnasiet.

Tyska för åk 7-9 – mer av allt

I somras stod Digilär Tyska för åk 7-9 helt klart! Nu finns alla arbetsområden för åk 7-9 på plats och dessutom har våra författare fyllt på med fler uppgifter i hörförståelse samt fler muntliga övningar. Det har sedan tidigare funnits diagnoser i läsförståelse och hörförståelse, men nu har du även tillgång till hör- och läsförståelseprov inom område 10-12. Dessa är skapade i samma format som de nationella proven. Glosförhören är nu uppdelade i tre olika delar och innehåller färre ord än tidigare. Antalet självrättande övningar har ökat för alla arbetsområden och det finns repetitionsmoment för väldigt många av kapitlen under rubriken Språk.

Läs mer om Digilär Tyska för åk 7-9.

Tyska för gymnasiet – nyhet

Nu presenterar vi också Digilär Tyska för gymnasiet. Först ut är läromedel i tyskans steg 1 och 2. Läromedlet är uppbyggt på samma principer som tyska 7-9. Nu bygger vi vidare med steg 3 under detta läsår!

Läs mer om Digilär Tyska för gymnasiet.

Franska – åk 7 klart

Nyaste medlemmen i vår språkfamilj är franska. Vi är nu glada över att äntligen ha fått läromedel i franska för åk 7 på plats! Här finner du introducerande bildberättelser, texter, språkkapitel, ordskafferi, diagnoser och uppgifter för eleven att arbeta med under den första franskinlärningen. Här finns även ett länkskafferi med mängder av förslag på hur du som lärare kan arbeta mer IKT-inriktat.

Även i franska bygger vi vidare inför nästa läsår, då vi planerar att bli klara med läromedel för åk 8 och sen åk 9.

Läs mer om Digilär Franska för åk 7.

Prova gratis eller boka en visning

Har du inte hunnit skaffa Digilärs läromedel än? Då kan du starta upp ett gratis testkonto i 14 dagar. Du som vill få en visning av Digilär, eller köra ett fullskaligt test med all funktionalitet, kanske på en hel klass, är välkommen att kontakta en av våra försäljare som hjälper dig.